Aynen öyle. Yani ben şu zamana kadar hep AMD ekran kartlarını fiyat performans ürünü olarak tercih ettim. NVIDIA tarafında 2 tane ekran kartı kullandım. Birisi 2004 yılında aldığım bilgisayarda bulunan NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB ekran kartı. Diğeri ise 2012 yılında aldığım dizüstü bilgisayarımda bulunuan GT 520M. Bu iki kartta da Driver veya başka bir hata ile hiç karşılaşmadım. Ama AMD tarafında birçok ekran kartı kullandım şimdi hepsini saymayayım fakat birkaçını söylemem gerekirse HD 6570, RX 560 modellerini de kullanmıştım. Bu modeller az güç tüketiminden dolayı ısınmıyordu. Tabi o zamanlar az güç tüketiminden değil de kaliteli olduklarını sanıyordum. AMD ısınıyor muhabbetine inanmıyordum. Ta ki XFX RX 590 modeline kadar. Artık bir daha AMD kart alır mıyım orası tartışılır. Şimdi birkaç kişi gelir sen "sorunlu" ve "dandik" modeli kullanırsan tabii öyle olur senin ne haddine AMD kartlara laf söylemek gibisinden laf söyleyebilir ki öncesinde aynı bu şekilde söyleyenlerde vardı. Bu sefer bu tarz söylemde bulunan arkadaşlara cevap vermeyeceğim. Babasının Mali gibi markayı savunmaya devam etsinler.
Aynen hocam bende kartımın ismini artık alev topu koydum.
.
Aynı pişmanlık bende de var ama yapacak bir şey yok. En ufak bir hata vermesine bakıyorum. En ufak hatasında NVIDIA kart alacağım. Uğraşmaktan bıktım çünkü sorunlarıyla. Başka sürümler kurup denediniz mi? Ben 20.2.2 ve 20.4.2 sürümlerini kullandım şu an da 20.4.2 kullanıyorum ve size dediğim şekilde o ayarı kaldırdım. Sıfırlanma sorunu yaşamadım. Eğer yine sıfırlanma sorunu alırsanız MSI Afterburner programı üzerinden ayar yapmayı deneyin.