İşinizden memnun musunuz?

Anket nerede?

@472423 inan 3-5 ay birikim yapayım direk çıkacağım. Bu 7. fabrika oldu ama hepsi aynı. Resmen köle muamelesi yapıyorlar. Sürekli haklı dahi olsan haksızsın, sürekli azar yiyorsun. Birde bunlar yetmezmiş gibi işçilerin kendi aralarındaki kavgalar... Biraz birikim yapıp çıkacağım, ardından askere gidip geleyim diyorum, o bari çıksın aradan. Aslında oyun sektöründe çalışmayı çok istiyorum ama oyun geliştirme konusunda zerre tecrübem yok. Kıyıma köşeme bir miktar birikim yapıp 1-2 yıl kendimi oyun geliştirme işine adamak istiyorum. Başka türlü işçi olarak bu hayat kesinlikle çekilmez...

@68613 ben koymuştum ama konuyu onaylayan moderatör arkadaş kaldırmış, bende anlamadım.

Hemşireyim işimi severek yapıyorum ama verdiğimiz emek karşılığında aldığımız maaşa bakınca memnuniyetsizlik oluyor.

Hocam beden işçiliğinden tiksindim ben, bu tarz işlerde çalışan arkadaşlar yanlış anlamasın kendim için söylüyorum ben bunları ama kendimi köle gibi hissediyordum. Yıllarca çalışıp 1 Mercedes'e bile binemeyeceğimi biliyordum bu tarz işleri yaparak. Siz de hayallerinizin peşinden gidin.

@The Technologist hocam sakıncası yoksa bize yol göstermek adına biraz kendi hayatınızdan bahseder misiniz? Örneğin üniversite okudunuz mu? Okuduysanız hangi üniversite ve yazılım için üniversite şart mı? Keza aynı şekilde kaç yıllık yazılımcısınız ve bizim anlayacağımız türden yaptığınız iş tam olarak nedir? Gibi gibi...

Kesinlikle katılıyorum dostum. Tonla laf yiyorsun, en pis işleri sen yapıyorsun ve en düşük maaşı sen alıyorsun. Öyle saçma bir düzen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…