@mobius kopyan mı oluşuyor yoksa kendin mi gidiyorsun? Bunları çok bilmiyorum. Ben eşit-ağırlıkçıydım 

yani burada nutuk çekecek son kişilerdenim ama hobi düzeyinde fizikle ilgilendiğimden sorularının cevabı ne bizde ne de klasik fizikte, cevapların kuantum fiziğinde ki hakkında hiçbir şey anlamıyorum.
Işınlanma, zamanda geriye gitme, ışık hızından hızlı bilgi aktarımı, solucan deliği gibi gibi şeyler ilgini çekiyorsa bunların cevabını klasik fizikte bulamazsın. Bildiğim kadarı ile zaten ışık hızında veya daha hızlı hareket (karadelik ve evrenin kendi genişlemesi hariç) ve zamanda geriye gitme klasik fiziğe göre de mümkün değil olarak kabul ediliyor.
Yanılmıyorsam solucan deliği ise teoride mümkün olmakla varlığı hiç kanıtlanmamıştı.
Klasik fizik ışınlanmaya nasıl bakıyor bilmiyorum. İnsan için değil mesela çok küçük bir taş için ışınlanma hakkında ne düşünüyorlar onu da bilmiyorum.
Ancak kuantum fiziğinde bilginin ışınlanması mümkün. Konu daha ilgini çekiyorsa kuantum fiziği ve genel anlamda da bilim kanalı olarak bebar bilimi öneririm.
İşte kuantum fiziğini de anlattığı video serisi; 

Ayrıca kuantum ışınlanmasından bahsettiği video;