Işınlanabilir miyiz?

• Konuyu başlatan mobius
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 985
Işınlanırsak bu dinlerin yerini oldukça sarsıcak. Bilinen pek çok dogma yıkılacak. Bana sorarsan bir gün ışınlanacağız ama yerinde kendimiz mi oluruz artık işte onu bilmiyorum.

Fikrini belirttiğin için teşekkürler.

Theseus'un gemisi paradoksunu duymuş muydunuz? Seyahat sırasında sürekli parçaları değiştirilen bir gemi ve yolculuk sonunda tek bir parçası bile yola çıkarkenki parçasından ibaret değil. Yolun sonunda bu gemi hala Theseus'un gemisi mi? Değil, tamamen farklı bir gemi. Teorine göre ışınlanırken tamamen farklı biri olarak yeniden yapılandırılacağız yani. Bilincimiz de buna dahil.

Sorduğun soru burada başlıyor anlaşılan. :D öleceğimizi sanmıyorum ama deliren birinin kendi olmayıp farklı hareketler yaptığı gibi tamamen başka birinin kontrolüne geçebilmemiz mümkün müdür? Sağlık sektörü için muazzam bir yenilik olabilir. Herkes her ay kaslı ve sağlıklı versiyonuna aktarılır falan. Arada sırada kadın olurduk, fena mı? :D veya bu hayat sarmadı deyip tekrar sıfırdan doğanlar falan olabilir. İlginç yerlere gitti konu. Işınlanmak dışında her şey aklıma geliyor.

Eğer nasıl yapılacağını insanlık keşfederse sağlık, ulaşım gibi birçok alanda ilerleme kaydedebiliriz. :) ama muhtemelen en az 30-35 yıl var gibi gözüküyor :)

Belki atomlarımızı vb. her şeyimizi kopyalarsak ve bunu başka bir yere aktarsak teknik olarak ışınlanmış oluyoruz. Ancak bunda da kendi irademizle hareket edebilir miyiz yoksa ölür müyüz?
vadide teleport summoner spelini kullanarak isinlanabilirsin ha bide shift s yaparak isinlanirsin practice modda sadece ama burosu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı