Isınmadan dolayı FPS düşmesi

qokhandd

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar veya abilerim,

Ben bilgisayar donanımı konusunda az buz yüzeysel bilgiye sahibim ama çokta cahilim. Sorunum başlıkta da yazdığı gibi fps düşmesi. CS GO da highta 100 fps , LoL de highta 150 fps alıyordum ama şu son 2-3 gündür iki oyundada lowda 40 fps den yukarısını görmüyorum. Dikey senkronizasyon falan dahil. Bazen facebookta bile gezerken arada kasmalar oluyor.Son çare olarak format gözüküyorsa yemin ederim yarın formata götürürüm kasayı. Cidden bıktım. Termal macun falan dediler cidden dediğim gibi bu konuda cahilim lütfen yardım edin . Bilgasayar ile ilgili bilgi edinmek istiyosanız hemen yazarım yeterki şu sorunu çözelim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde buna benzer problemler ısınmadan kaynaklı olur oda genellikle toz vs gibi etkenlerden olur. Fakat bu durumlarda fpsde 100-150 den 30-40 a kadar düşme olmaz. Bilgisayarınızı iyice temizleyip bütün parçaların yerli yerine tam olarak oturduğundan emin olup tekrar çalıştırın. Eğer ısınma olmadığı halde fps değerleri o kadar düşükse büyük ihtimal parçalardan birine zarar gelmiştir.

Sıcaklık ölçme programını indirdim. Sebebi neyse fps düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı