İskambil deste önerisi

Emrecan9950

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Emlak Gayrimenkul
Öncelikle merhaba.

Kendime göre ucuz plastik bir deste arıyorum biraz araştırdım ve şunları buldum.

Öncelikle alma sebebim küçük ilizyonlar yapmak. Buna uygun bir şey arıyorum açıkçası. Biliyorum bicycle, taly ho, bee gibi markalar olduğunu fakat bütçeme uymuyor, 200ü çok da geçmeyecek şekilde bir deste arıyorum. Kaliteli olan bildiğiniz varsa tavsiye ederseniz sevinirim.

Bu fiyatlara kaliteli bir şey bulamazsınız alacaklarınız başlangıç için idare eder çok önemi yok birini alın geçin, kırtasiyeden 20-30 liralık alsanız yine aynı şey önemli olan elinizi alıştırmanız ilk etapta destenin çok önemi yok.

Şöyle ki, kırtasiyeden alacağım 20-30 TL'lik destenin de işime yarayacağını biliyorum fakat biraz daha hani kalitelisi olsun, kâğıt olmasın, plastik olsun, kaygan olsun, hareketleri yaparken, kart karıştırma vs. daha rahat hareket edebileceğim bir deste olmasını istediğim için istedim bir tavsiye.

Bu fiyatlara kaliteli bir şey bulamazsınız alacaklarınız başlangıç için idare eder çok önemi yok birini alın geçin, kırtasiyeden 20-30 liralık alsanız yine aynı şey önemli olan elinizi alıştırmanız ilk etapta destenin çok önemi yok.

Bir heves geldi işte. Bir şeyler öğrenirim, belki dışarıda satarım millete diye denemek istiyorum :)

Son olarak da kaliteli bir kart destesi tavsiyesi verebilirseniz mutlu olurum. Bicycle Bee Taly Ho gibi markalardan olabilir veya bildiğiniz başka varsa o da olur. Bütçemi arttırıp daha güzel bir şey alacağım zaman önerdiğiniz desteyi bir araştırmak isterim, bakmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ki, kırtasiyeden alacağım 20-30 TL'lik destenin de işime yarayacağını biliyorum fakat biraz daha hani kalitelisi olsun, kâğıt olmasın, plastik olsun, kaygan olsun, hareketleri yaparken, kart karıştırma vs. daha rahat hareket edebileceğim bir deste olmasını istediğim için istedim bir tavsiye.

Bir heves geldi işte. Bir şeyler öğrenirim, belki dışarıda satarım millete diye denemek istiyorum :)

Son olarak da kaliteli bir kart destesi tavsiyesi verebilirseniz mutlu olurum. Bicycle Bee Taly Ho gibi markalardan olabilir veya bildiğiniz başka varsa o da olur. Bütçemi arttırıp daha güzel bir şey alacağım zaman önerdiğiniz desteyi bir araştırmak isterim, bakmak isterim.

Bu nasıl acaba? Bakabilir misiniz?

Alabilirsiniz orijinal ürün. Bicycle kartları bu iş için biçilmiş kaftan. Kart kalitesinin farkını anlarsınız.

Hocam peki bu aşağıya alıntıladığım mesajdaki kartla, ne gibi bir farkı var?

Ürün ismi weaponsdur. Maalesef Türkiye de çok bulunmaz, sihirbazlık malzemeleri satan sokak sihirbazında olabilir. Yurt dışından alma imkanınız var ise penguin magic de sizin için uygundur.

Hocam lütfen yanlış bilgi vermeyiniz. Bu normal klasik joker index bir bicycle destesi. Elinde kart barındırmaz.

Hocam peki bu aşağıya alıntıladığım mesajdaki kartla, ne gibi bir farkı var?
Attığınız özel bir hileli deste. İçinde hileli kartlar var fakat bu attığınız kendi başına bir normal bir deste içermiyor, öncelikle bicycle normal desteğe sahip olmanız lazım bunu onla birlikte kullanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı