İskenderun Limanı'nda deprem sonrası devrilen konteyner yangını çıktı

Yaralarımızı bir yerden sarmaya çalışırken şimdi de bu yangın çıktı. Umarım en yakın zamanda daha fazla büyümeden söndürülür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundle haberine göre yangın söndürüldü yangının sebebi tahminimce konteynerlerdeki kimyasal malzemeler ve petrol malzemeleri bu tür malzemeler genelde iskenderun limanında bulunur.

Arkadaşlar ben baktığımda FOX muhabirinin arkasında yangın sürüyordu fakat şu an karşıma sönüp sönmediğiyle ilgili kesin bir bilgi çıkmadı.
Sonmemis yaklastigimda gördüm. Duman çıkıyor ama gece belli olmuyor. Karbondioksit bombası atılacakmış.

Umarım en yakın zamanda tam olarak söner. Teşekkürler bilgi için. 🙏
Screenshot_20230207_230746_com.whatsapp.jpg

Yakınlarda çalı ve makiler var sicrarsa deniz tarafı bayağı yanar ki ben de o taraflardayim.

Konteyner sayısı çok fazla olduğu için yayılma hızı her an kat kat artabilir. Allah herkesin yardımcısı olsun. 🙏

Evet, yangın devam ediyor ve çok fazla büyümüş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@ChaosBoost hocam, Hatay'da son durumlar nasıl? Haber kanallarından gördüğüm kadarıyla bazı bölgelerde çalışmalar devam ediyor. Sizin bulunduğunuz bölgede durumlar nedir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı