Islak bez ile bilgisayarın içini silmek sorun yaratır mı?

380721

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
1.601
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar. Hard diski bugün takıyorken babam bilgisayarın içindeki tozları gördü ve ıslak bezi aldı. Bilgisayarın içini sildi. Ekran kartının üstünü, işlemci fanı, anakartın oraları falan. Hard diski taktığıma pişman ettirdi. Sonra bilgisayarı bağladım. Normal bir şekilde açıldı ve bir oyuna girdim test için. FPS değerlerim ve ekran kartı kullanımı aynıydı. 2 saattir sorunsuz oynadım. Sizce sıkıntı var mı?
 
Bir daha bilgisayarı babamın yanına götürmeyeceğim.
bilgisayara her baktığımda pırıl pırıl görüyorum ama bir yandan da ağlamak istiyorum.

Yine de korkmanıza gerek yok yukarıdaki arkadaşların dediği gibi 1-2 saat geçip sorun yaratmadıysa daha yaratacağınu düşünmüyorum.
 
Bir şey olmaz. Islak mendilin ıslaklığı su ve alkoldür. Siz bilgisayarın içini kapattıktan 2 dakika sonra kuruyup geçmiştir. Çok kasmaya gerek yok. Kısa devre olacağını hiç zannetmiyorum ki 2 saattir yüklü olarak kullanıyormuşsunuz zaten.
 
Mendil değildi bezdi.
 
Kuruduysa bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben işlemci soğutucusu ekran kartı soğutucusu suda yıkıyom güneşe koyuyom tekrar takıyorum kuruduysa PC ne bir şey olmaz.
 
Bir daha gerçekleştirmeyin. su kaçma ihtimali var, buda bozulma ve para demek.
 
Hazır eli değmişken bulaşık suyu deterjan falan komple yıkasaydınız kasayı. Kısa devre olabilir arkadaşların dediği gibi.

Özellikle benzinlikte yıkanmalı. Tazyikli su olduğu için tozları falan daha iyi alır. Not: Bu bir espriydi ciddiye almayın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…