Islak bez ile bilgisayarın içini silmek sorun yaratır mı?

380721

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Hard diski bugün takıyorken babam bilgisayarın içindeki tozları gördü ve ıslak bezi aldı. Bilgisayarın içini sildi. Ekran kartının üstünü, işlemci fanı, anakartın oraları falan. Hard diski taktığıma pişman ettirdi. Sonra bilgisayarı bağladım. Normal bir şekilde açıldı ve bir oyuna girdim test için. FPS değerlerim ve ekran kartı kullanımı aynıydı. 2 saattir sorunsuz oynadım. Sizce sıkıntı var mı?

Siz bence kasayı babanızdan olduğunca uzak tutun, kilit falan vurun. Elektrikli aletlerin su ile temas etmemesi gerektiğini falan anlatın.

Sizce bir sıkıntı var mıdır 2 saattir oyun oynadım test için FPS değerlerim ve ekran kartı kullanım aynıydı şimdi kapattım.

Sizce bir sıkıntı var mıdır 2 saattir oyun oynadım test için FPS değerlerim ve ekran kartı kullanım aynıydı şimdi kapattım.

Hocam kuruduysa bir sıkıntı olmaz daha ama siz yine de bilgisayarı kullanmadığınız zaman fiş'den sökünde Allah korusun patlayabilir (şaka şaka)

Kuruduysa sıkıntı olmaz daha.

Hocam babanıza teklonojiyi verirken dikkatli olun. ona bunu eğitin, yarın öbürgün şarzı bitti diye benziklinte benzin doldurur cihazlara. facebook da takilsinlar insta ve twetterda olur.
Parçalara su kaçmış olabilir. ama 2 saate sıcaklıktan dolayı olan su muhtemelen buhar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…