Islak rüya görmemek

İlla olacak degil. Ben yasamiyordum ama birkac gun once oldu. 15 yasindayim ben de.

19 yaşındayım, bu güne kadar sadece bir defa gördüm.
Rüyada gördüklerimiz ve psikolojik halimiz etkiliyor sanırım. Yine de bi doktora sormak daha mantıklı.
Merhabalar, Ergenliğe giren her erkeğin en az 1-2 kere ıslak rüya görmesi gerekiyormuş sanırım. Ben 15 yaşındayım ancak hala böyle bir şey olmadı. Görmek istediğimden değil de normal bir şey mi merak ettim 😅

Uyurken ergenliğe girenlerin gördüğü cinsel rüyalar. En az 1-2 kere olması gerektiği yazıyor yazılı yerlerde.

Uzun süre masturbasyon yapmazsan vücudun bir süre sonra boşalma ihtiyacı duyacak. Ve bunu sen yapmadığın için kendisi yapacak. Yani uzun süre mastürbasyon yapmazsan uykuda boşalma ihtimalini arttırabilirsin. Düzenli olarak mastürbasyon yapanlar bu olayı pek yaşamıyor sanırsam.

Uzun süre masturbasyon yapmazsan vücudun bir süre sonra boşalma ihtiyacı duyacak. Ve bunu sen yapmadığın için kendisi yapacak. Yani uzun süre mastürbasyon yapmazsan uykuda boşalma ihtimalini arttırabilirsin. Düzenli olarak mastürbasyon yapanlar bu olayı pek yaşamıyor sanırsam.
Görmek istediğimden değil aslında ancak normalde olması gereken bir durummuş sanırsam.
Eğer cidden dediğiniz şeyden dolayı olan bir şeyse teşekkür ederim yanıtınız için.

Sperm boşalımı yapmazsanız vücut artan spermi atmak için rüyanızda sizi rüyalar. Şahsi fikrim değmez at iki üç günde bir posta yat yatağına uyanınca bir şey hatırlamıyorsun zaten. Yine de yaşayıp deneyimlemek lazım 2 hafta çekmeyi ver 😆

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı