Farkındayım neyden bahsedildiğinin gece uyumadan idrarını yaparsa rüyalanmanın azalacağından bahsediyorum.Hocam bu farklı bir konu.
Farkındayım neyden bahsedildiğinin gece uyumadan idrarını yaparsa rüyalanmanın azalacağından bahsediyorum.Hocam bu farklı bir konu.
Neden yapmayacaksınız peki? Hayvanlar bile yapıyor.Evet, yapmayacağım. Konu kilitlenebilir.
İstemiyorum da ondan. Cinsel içerikli videolar izliyorum çadır kuruluyor ama patlatmıyorum.Neden yapmayacaksınız peki? Hayvanlar bile yapıyor.
Evet, yapmayacağım. Konu kilitlenebilir.
İstemiyorum da ondan. Cinsel içerikli videolar izliyorum çadır kuruluyor ama patlatmıyorum.
Ne utanması?
İstemiyorum da ondan. Cinsel içerikli videolar izliyorum çadır kuruluyor ama patlatmıyorum.
Ne utanması?
Her gün 3-5 kere yaparım sıkıntı yok kamyonu arada bir yatmadan boşalt olmaz.Dediğiniz şeyi hayatımda asla yapmadım ve yapmayacağım da.
Her gün 3-5 kere yaparım sıkıntı yok kamyonu arada bir yatmadan boşalt olmaz.
Her türlüsü sıkıntı.Her gün 3-5 kere yaparım sıkıntı yok kamyonu arada bir yatmadan boşalt olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.