Rüyalanma nasıl önlenir?

"Rahatla" derken kastettiğim şey cinsel aktivite değildi hocam. Kafayı boşaltmak, rahat kafayla uyumaktı.
Kafayı boşaltmak derken cinsel arzulardan uzaklaşmaktan bahsediyorsanız cinsel arzu kurarken beynim terminatör gibi çalışıyor ben yine de rüya görmüyorum 😂 ama eğer bu anlamda söylüyorsanız haklısınız.

Uzun süre yapmayınca bir süre sonra içeridekilerin atılması gerekiyor, uzun süredir yapmıyorsanız bu yüzden olabilir, gördüğünüz rüyalardan kaynaklı da olabilir, yüz üstü yatiyorsanız bu da neden olmuş olabilir ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Hala merak ettiğim duygulardan hayatımda hiç başıma gelmedi nasıl bir şey?

Vücut fazlasını atıyor, fazla kafanı yormaya gerek yok.
Bir an yanlış anlayıp beğenmedim attım. Konu sahibi bunu biliyordur zaten ama olmasın istiyorsa kesin çözüm mastürbasyon.

Uzun süre yapmayınca bir süre sonra içeridekilerin atılması gerekiyor, uzun süredir yapmıyorsanız bu yüzden olabilir, gördüğünüz rüyalardan kaynaklı da olabilir, yüz üstü yatiyorsanız bu da neden olmuş olabilir ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Hala merak ettiğim duygulardan hayatımda hiç başıma gelmedi nasıl bir şey?
Yüz üstü yapmak etki ediyor olabilir ben her yüz üstü yattığımda Çavuş dikiliyor 😒

Technopat Haberler

Geri
Yukarı