İslam dinini çok sorguluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de öyle düşünmüştüm. Allah iman edenlere cennet vadediyor. Ne güzel işte, dediğin gibi ne kaybedeceksin.

O yüzden ahirette ona göre karar verilecek. Aileniz mi zorladı, islamdan haberdar mıydınız, araştırabilecek imkanınız var mıydı, müslümanlar Allah'ın istediği şeyleri yaptılar mı vesaire vesaire.

Öncelikle şunu söyleyeyim ki asla Müslüman olarak kalmayacaksın, sorgulamaya devam ettiğin süreç sonunda Müslüman kimliğini terk edeceksin ve bu çok yakın zamanda olacak. Sorguladıkça çoğu şeyin farkında varacaksın, ki varmışsın bile, söylediğin örneklerin ikisi de sana yeter. Daha çok sorgula; gerçekten birçok absürt şeyin bu kadar kusursuz ve mükemmel bir varlık tarafından nasıl savunulduğunu, beyan edildiğinin saçma olduğunu fark edeceksin. Tek önereceğim şey: Korkma!

Sorularını eğer Müslümansan Kuran'da ara. Cevaplarını eminim bulacaksındır. Güvenilir bir kaynaktan Türkçe mealini oku. Ama ilk kelimesi gibi, oku. @348606
Başka yorumlara çok takılma. Ben aradığım cevapları bulmuştum.

Moderasyon Ekibi konu gereksiz uzadı. Konu kitlensin bence.

Nası bi düşünce şekli bu? Sorgulayan ateist mi olcak illa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…