İslamiyet

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 160
  • Görüntüleme 11.022
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teknoloji sitesinde böyle konuların açılması tuhaf değil mi? neyi tartışıyoruz ki kimin ne için neye inandığından kime ne? yok kuranda bir süre var kadınlara eziyet edin diyor falan yok bilmem ne? bende çok dindar değilim ama suyu çıktı bu işin. Ateistnopat olarak sosyalin adını değiştirelim kimse yabancılık çekmez. Siz felsefeyi çok yanlış anlamışsınız zaten çok gereksiz bir olay olduğunu düşünüyorum lise yıllarında resmen işkence gibiydi.

Burası karışacak vaziyet alın.

@painkiller umarım sadece görüşünü beğenmediğiniz kişilere uslup cezası vermezsiniz. Farklı bir konuda ettiği hakaretlere rağmen malum biri eski bir yönetici olduğu için ceza almadi. Ama benim hiçbir mesajim düzenlenmedi. Yani ortada bir hakaret yada uslup cezası gerektirecek durum yok. Buna rağmen ceza aldım.

Teknoloji sitesinde böyle konuların açılması tuhaf değil mi? neyi tartışıyoruz ki kimin ne için neye inandığından kime ne? yok kuranda bir süre var kadınlara eziyet edin diyor falan yok bilmem ne? bende çok dindar değilim ama suyu çıktı bu işin. Ateistnopat olarak sosyalin adını değiştirelim kimse yabancılık çekmez. Siz felsefeyi çok yanlış anlamışsınız zaten çok gereksiz bir olay olduğunu düşünüyorum lisede resmen işkence gibiydi.

Konuyu açma amacım diğer başlıkların konularından şaşmaması.

Şöyle izah edeyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çoğu kişi biliyordur ama yine de bilmeyenler vardır. 3-4 yıl önce görüp "Beni dinden uzaklaştırır." diyerek izlememiştim. Şimdi izledim ve gerçekten güzel mesajlara yer verilmiş.

Izleyince bana da mantıklı geldi. Buna benzer şeyleri ben de düşünmüştüm. Şu an 15 yaşındayım ve daha ilahi kitaplardan hiçbirini okumadım. Kararımı onları okuyup değerlendireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı