İslamiyet

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 160
  • Görüntüleme 11.016
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece İslamiyet değil bütün dinler gereksiz. İnsanlar en kıymetli şeyleri olan vakitlerini dinlerle boşa harcıyorlar. Din; hiçbir sorunu çözmeyen, insanları ayrıştıran, dünyayı parsel parsel bölen, din adamları ve siyasetçilerin cebini doldururken diğer yandan fakiri susturan şeydir.

Arap dinine ve tanrı varlığına inanmıyorum. Kuran'ı Türkçe okudum. Dinden çıktım. Sorguladıkça yaşadığımız evrenin bir yaratıcısı olamayacağını anladım. Dinler insanların beyinlerini uyuşturmak için vardır.

Acıyı ve tadı göremiyorum ama hissedebiliyorum. Sütün içindeki yağı göremiyorum ama var olduğunu biliyorum. Kulağımın arkasını da göremiyorum ama var olduğunu biliyorum. Bu evreni yaratan Allah'ı göremiyorum ama varlığını hissedebiliyorum.

Şu namazı desen günde 1 saatini almaz, dua etsen yarım saat almaz, Kur'an'ı okusan diksiyonun gelişir. Hem namaz kılarken bir nevi spor yapmış oluyorsun. Yerinde olsam ben Allah ya varsa deyip münafık gibi yaşamayı tercih ederdim bunlarla boş diyorsun ama günde iki saatten fazla birşey almaz. O kadar PC de boş vakit geçiriyorsun ona bişey yok ama dine gelince yok o boş şu boş.

hemen benim ceza gerektiren yorumlarımı raporla lütfen.

Raporlamam bir şeyi değiştirmez. Sonuçta ceza almayacaksın. O yorumlarını bir kaç gün sonra düzenledin. O yüzden raporlamanın anlamı kalmadı.

Madem adam kayırma ile ilgili suçluyorsun, bekliyorum. Ama gerekçe gösteremezsen sonrasında ben senin yazılarını kontrole başlayacağım bunu da bil lütfen.

Zaten Yönetim ekibi bana negatif ayrımcılık uyguluyor. Sorun yok. O Konuya bakan herkes malum kişinin ceza almadığını hakaret yada uslup ihlali yapmayan tartıştığı çoğu kişinin ceza aldığını biliyor.

Acıyı ve tadı göremiyorum ama hissedebiliyorum. Sütün içindeki yağı göremiyorum ama var olduğunu biliyorum. Kulağımın arkasını da göremiyorum ama var olduğunu biliyorum. Bu evreni yaratan Allah'ı göremiyorum ama varlığını hissedebiliyorum.
Benim düşünceme göre elbette bir tanrı var. Bir yaratıcı olmak zorunda çünkü bazı şeyler insanın yapabileceği sınırın çok üstünde. Ha buradan sakın evren mükemmel bir düzende yaratılmıştır sonucunu çıkartmayın. Benim diğer insanlarla tartıştığım kısım tanrının merhameti. Bana göre merhametsiz ve yarattığı canlıların acı çekmesinden zevk alan bir tanrı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı