İslamiyet

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 160
  • Görüntüleme 10.991
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye burası alternatif hayat bölümü:) Burası serbest alan. Konuyu ilgili alana açtığın sürece sorun yok. Ama kimse de yazmak veya cevap vermek zorunda değil:)
Din savaşlarının alternatif hayat ile ilgisi olmadığını düşünüyorum ama neyse öyle olsun her gün bu konular üst üste aynı şekilde açıldığına göre tam yeri olmuş o zaman iyi tartışmalar herkese. :)

@Shinrai isim ver ya da insanların burda bilgi paylaşmasına mani olma. Konuyu baltalamanın alemi yok. Başlık hakkında mesajlarınız varsa yazın. Yoksa sosyal bilgi akışını bozmayın lütfen. İyi sosyaller.
Din savaşlarının alternatif hayat ile ilgisi olmadığımı düşünüyorum ama neyse öyle olsun her gün bu konular üst üste aynı şekilde açıldığına göre tam yeri olmuş o zaman iyi tartışmalar herkese. :)
Maalesef Din bölümü yok sosyalde haklısın. Bu yüzden Felsefe başlığı altında toplayabiliyoruz sadece.

Teknoloji sitesinde böyle konuların açılması tuhaf değil mi? neyi tartışıyoruz ki kimin ne için neye inandığından kime ne? yok kuranda bir süre var kadınlara eziyet edin diyor falan yok bilmem ne? bende çok dindar değilim ama suyu çıktı bu işin. Ateistnopat olarak sosyalin adını değiştirelim kimse yabancılık çekmez. Siz felsefeyi çok yanlış anlamışsınız zaten çok gereksiz bir olay olduğunu düşünüyorum lise yıllarında resmen işkence gibiydi.
Felsefe ve din konuları forumda yer alıyor. O zaman kaldırsınlar bizde felsefe yapmayalım?

Şu namazı desen günde 1 saatini almaz, dua etsen yarım saat almaz, Kur'an'ı okusan diksiyonun gelişir. Hem namaz kılarken bir nevi spor yapmış oluyorsun. Yerinde olsam ben Allah ya varsa deyip münafık gibi yaşamayı tercih ederdim bunlarla boş diyorsun ama günde iki saatten fazla birşey almaz. O kadar PC de boş vakit geçiriyorsun ona bişey yok ama dine gelince yok o boş şu boş.
PC'de boş vakti kendim için geçiriyorum, başka bir varlığa dua etmekle harcamıyorum. :) Spor yapmak istersem spor yaparım niye namaz kılayım. Kitap okumak işteyen pekala kitap, gazete, dergi okuyabilir. :) Başkalarının düşüncesinden niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz? İnanmayan inanmaz, derdi size mi? Eğer hesap sorulacaksa o hesap sana sorulmayacak. Ya Allah varsa deyip arap gibi yaşayacağıma ya Allah yoksa deyip istediğim gibi yaşamayı tercih ederim. Kötülük yapmamak için cehennemden korkmama, iyilik yapmak için de sevap karşılığı beklemeye gerek duymuyorum. Ben memnunum siz de kendi işinize bakın. :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı