İslamiyet

• Konuyu başlatan muzan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 160
  • Görüntüleme 10.999
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hernekadar yaratıcının olduğuna inansamda dine yönelik birisi değilim siyasette bana göre öyledir ama siyasetin içinde çok yalan var bana göre öyle o yüzden bu ikisinden uzak duruyorum kafam rahat yaptığım şeyler Allahım ile benim aramda.

Sevgi içtenlik, saygı zorunluluktur. İnanmasanız bile saygı duymak zorundasınız arkadaşlar. Herkesin dini kendine. Allah ile kul arasına girilmez.

Bunu söyleyen çoğu birey kendi düşüncesinden olmayan kişilere hakaret ya da kendi çapında alay eder. Saygı göstermeden saygı beklemek mantıklı değil.

Müslümanların hepsi böyledir. Dinlerini bilmezler kendinden olmayanlara saldırırlar.
Böyle bir genelleme yapmak ne kadar doğru? Dinini bilen, ona göre konuşan; başkasının fikrine saygı duyup kendi fikrini belirten Müslüman yok mu?

Ve İslam dininde yanlış olan şeyler şunlar bence: Herkese müsliman olması gerektiğini açıklamaya çalışanlar,beş paralık sofilerin Atatürk ile dalga geçmesi bunlar insanları dinden soğutuyor bence.

Hepsi yanlış bir tabir olmuş. Çoğu ifadesi daha doğru olur. Bu ülkede gayrimüslim kişilere siyasiler bile nefret söyleminde bulunabiliyor. Ceza aldıklarını görmedim. Tam tersi olsa hakaret eden kişiyi linç ederler. Hatta ortada bir hakaret olmasa bile korkutmak için dava açarlar. Örnekleri çok fazla var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı