Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar faremin USB kısmına su döküldü hemen temizledim ve bilgisayara takmayı düşünüyorum bilgisayarıma. Bilgisayara taksam bir şey olur mu?
Arkadaşlar faremin USB kısmına su döküldü hemen temizledim ve bilgisayara takmayı düşünüyorum bilgisayarıma. Bilgisayara taksam bir şey olur mu?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 14 Nisan 2023 #2 Kuruduğundan emin olursanız sorun yok. Artı 0 Eksi
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 14 Nisan 2023 #3 Portu yakma şansın var. Artı 0 Eksi
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 Jugram dedi: Arkadaşlar faremin USB kısmına su döküldü hemen temizledim ve bilgisayara takmayı düşünüyorum bilgisayarıma. Bilgisayara taksam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Saç kurutma makinesi kulanma ve ters bir şekilde beklet iyice kurusun. Artı 0 Eksi
Jugram dedi: Arkadaşlar faremin USB kısmına su döküldü hemen temizledim ve bilgisayara takmayı düşünüyorum bilgisayarıma. Bilgisayara taksam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Saç kurutma makinesi kulanma ve ters bir şekilde beklet iyice kurusun.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 14 Nisan 2023 #5 pBalcı dedi: Portu yakma şansın var. Genişletmek için tıkla... Oda çok şansızsan olabilir kablo eğer örgü ise içerisini de nemlendirmiş olabilir. Artı 0 Eksi
pBalcı dedi: Portu yakma şansın var. Genişletmek için tıkla... Oda çok şansızsan olabilir kablo eğer örgü ise içerisini de nemlendirmiş olabilir.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 600 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #6 Farenin üzerindeki su kuruduysa takabilirsin bence. Artı 0 Eksi
H hasna711 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #7 Jugram dedi: Arkadaşlar faremin USB kısmına su döküldü hemen temizledim ve bilgisayara takmayı düşünüyorum bilgisayarıma. Bilgisayara taksam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... tamamen şans işi gerçekten kuruduğuna eminsen tak bişey olmaz Artı 0 Eksi
Jugram dedi: Arkadaşlar faremin USB kısmına su döküldü hemen temizledim ve bilgisayara takmayı düşünüyorum bilgisayarıma. Bilgisayara taksam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... tamamen şans işi gerçekten kuruduğuna eminsen tak bişey olmaz
KS KS Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2023 #8 Taktım birşey olmadı rahat olabilir miyim acaba? Gayet kullanabiliyorum şu anda. Artı 0 Eksi
H hasna711 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #9 Jugram dedi: Taktım birşey olmadı rahat olabilir miyim acaba? Gayet kullanabiliyorum şu Genişletmek için tıkla... bişey olmadıysa artık olmaz gibi ama yine de dikkatli olmakta fayda var Artı 0 Eksi
Jugram dedi: Taktım birşey olmadı rahat olabilir miyim acaba? Gayet kullanabiliyorum şu Genişletmek için tıkla... bişey olmadıysa artık olmaz gibi ama yine de dikkatli olmakta fayda var