İşlemci AMD FX 8320 ile AM3+ Anakart uyumlu mu?

MasterCaution

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Rütbeli Personel
AMD FX8320 almayı düşünüyorum anakartım AM3+. Sizce pek sorun yaşar mıyım? Ekran kartım Sapphire Nitro RX 580 4 GB. Eski işlemcim yani şu an olan AMD Athlon II X3 460 3.4. kullanıcı görüşleri benim için önemli, bu işlemciyi uzun vadeli almıyorum. Sadece eskisi fazla eskidi ve ekran kartımı bu işlemci besleyemiyor onu fark ettim. Yerine geçecek kısa vadeli bir işlemci olarak almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenisi de beslemeyecektir. "Ben FX 4100 ile RTX 2080Ti kullandım, gram darboğaz yok" diyen arkadaşlar olacaktır, hiç olmazsa "FX 8350 ile RX 580 darboğaz yapmaz" diyenler olacaktır ama yine de oluyor :) Anakartınız nedir? Her AM3+ anakarta FX 8350 takamazsınız, çipset farkı var.
msi 760gm-p21 (fx) hocam
Yenisi de beslemeyecektir. "Ben FX 4100 ile RTX 2080Ti kullandım, gram darboğaz yok" diyen arkadaşlar olacaktır, hiç olmazsa "FX 8350 ile RX 580 darboğaz yapmaz" diyenler olacaktır ama yine de oluyor :) Anakartınız nedir? Her AM3+ anakarta FX 8350 takamazsınız, çipset farkı var.
eğer uygun değilse uygun bir anakart önerir misiniz 2. el alacağım ve en fazla 300 lira verebilirim
msi 760gm-p21 (fx) hocam

eğer uygun değilse uygun bir anakart önerir misiniz 2. el alacağım ve en fazla 300 lira verebilirim
ASUS M5A97 Ve ASUS M4A785 bunlar yeterli midir hocam bu ikisinden birini alacağım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı