İşlemci, anakart ve RAM bellek önerisi

1050 Ti için 3500X biraz fazla olmaz mı? Ileriye donuk olmasini istiyorsaniz olabilir.
@Sir Benjamin unde dedigi gibi ileride RAM'i 8x2 yapmayi unutmayin.

1050 Ti için 3500X biraz fazla olmaz mı? Ileriye donuk olmasini istiyorsaniz olabilir.
@Sir Benjamin unde dedigi gibi ileride RAM'i 8x2 yapmayi unutmayin.

Ben 2600, 2600X veya 1600 AF yanlısıydım fakat 3500X daha güncel bir işlemci. Saf oyun ve bütçe için tercih edilebilir. Ayrıca saydığım 3 işlemci 12nm iken 3500X 7nm. Buradan da avantajı var. İyi bir tercih sayılır açıkçası.

Teşekkür Ederim Bekliyorum

Tavsiyem biraz daha ekleyip 16 GB Dual channel almak 2890TL gibi bir şey oluyor galiba.

Tavsiyem biraz daha ekleyip 16 GB Dual Channel almak 2890TL gibi bir şey oluyor galiba.

Hocam teşekkür ederim yalnız tekrar düşündüm de; RAM'leri 3200MHz, işlemci 3.0+ GHz olmasını istesem? Anakart yine B450M S2H olsa ne önerirsiniz? Yoruyorum mazur görün tek sefer alıp pişman olmamak için soruyorum.

Hocam teşekkür ederim yalnız tekrar düşündüm de; RAM'leri 3200MHz, işlemci 3.0+ GHz olmasını istesem? Anakart yine B450M S2H olsa ne önerirsiniz? Yoruyorum mazur görün tek sefer alıp pişman olmamak için soruyorum.

İşlemci zaten 4.3GHz. İşlemcide önemli olan GHz değeri değildir. Bu bütçede en iyi bu sistem alınabilir. AM4 öneririm ama bunun daha kötüsü olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı