İşlemci, anakart ve RAM tavsiyesi

Bütçe
2500

shankssann

Megapat
Arkadaşlar merhaba. Butcem Max 2500 TL. Bu fiyata işlemci anakart ve tam arıyorum. Intel AMD fark etmez. Elimde Q9300'lu bir sistem var şu anda. Ve 750 Ti ile kullanıyorum. Kasa var. PSU da ayrıca alınacak. PS4 bakiyor idim PC'yi yenilemek de karar kıldım. Bir de depolama olarak ne tavsiye edersiniz. Şu anda SanDisk SSD var elimde 120 GB.

2 tane.

Arkadaşlar merhaba. Butcem Max 2500 TL. Bu fiyata işlemci anakart ve tam arıyorum. Intel AMD fark etmez. Elimde Q9300'lu bir sistem var şu anda. Ve 750 Ti ile kullanıyorum. Kasa var. PSU da ayrıca alınacak. PS4 bakiyor idim PC'yi yenilemek de karar kıldım. Bir de depolama olarak ne tavsiye edersiniz. Şu anda SanDisk SSD var elimde 120 GB.

SSD bütçene göre değişse de F/P olarak iyi bir modeldir.

SSD bütçene göre değişse de F/P olarak iyi bir modeldir.

Kardeş M.2 SSD mi önerirsiniz? Yoksa ki SSD mi? Bütçem maalesef bu fiyattan yukarı çıkamam. Elimdeki 128 ile de devam edebilirim bir süre daha.

Kardeş M.2 SSD mi önerirsiniz? Yoksa ki SSD mi? Bütçem maalesef bu fiyattan yukarı çıkamam. Elimdeki 128 ile de devam edebilirim bir süre daha.

Elinizde 128 GB SSD varsa oyunlar için 500GB HDD alırsanız işinizi görür.

8+8 16 Gb ram alırsan al sana 2500 başka sistemde bakma rami paylaşmadım çünkü işlemci ve ana karta uygun ram seçiliyor.. saygılarımla

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. SSD daha sonra alacağım. Yalnız bir sorum var. Bu 10400F aldığımız da termal macun falan gerekiyor mu? Yoksa ki termal macunu da soğutucusu ile birlikte mi geliyor?

8+8 16 GB RAM alırsan al sana 2500 başka sistemde bakma RAM'i paylaşmadım çünkü işlemci ve ana karta uygun RAM seçiliyor. Saygılarımla.

10400 mü yeni nesil olarak. Yoksa 1600 daha mı mantıklı kardeş. RAM'i şimdi 8 alsak daha sonra yanına 1 adet daha 8 daha alsak 8x2 16 Dual olarak çalışır mı? Bütçeyi mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum da kusura bakma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı