İşlemci Bazen Çok düşük Hızda Çalışıyor

Enesalp

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
120
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı açtığımda bazen çok yavaş çalışıyor, görev yöneticisinden baktığımda işlemcinin çok düşük frenkansta çalıştığını görüyorum.Bilgisayar bir hali yavaşlıyor. Anakart üzerinde "F8" kodu yazılıydı en son yaptığında, sorun bazen oluyor ve bilgisayarı ilk açtığımda gerçeklerşiyor. Kapatıp açtığımda bu sorun düzeliyor. Bilgisayarımı alalı daha bir ay olmadı.
  • ASUS ROG STRIX-e Gaming X 570 anakart.
  • AMD Ryzen 3950X.
  • ASUS ROG STRIX 2070S ekran kartı.
  • G.Skill LC 16 3600 16x2.
  • Samsung Evo Plus 970 1 TB.
  • ROG Thor 1200W.
  • Cooler Master Masterliquid ML 360R.
  • Seagate 2TB baracuda hard disk.
Arkadaşlar sebebini bir türlü bulamadım, aldığım yerde de bir fikri olan yok. Lütfen konudan anlayan biri bana yardımcı olabilir mi? Yada nereden bir çözüm bulabilirim kime sorabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • 2020-02-20_11-44-41.png
    2020-02-20_11-44-41.png
    274,3 KB · Görüntüleme: 225
Reis aynı sorun bana da geldi. Arada bi Discord'da sorun yaratıyor. Kendi kendine kapanıyor discord. Yavaş çalışıyor. Pcye res atınca düzeliyor senin gibi. Sorunun çözümünü bulabildin mi?
 
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı açtığımda bazen çok yavaş çalışıyor, Görev Yöneticisi'nden baktığımda işlemcinin çok düşük frenkansta çalıştığını görüyorum. Bilgisayar bir hali yavaşlıyor. Anakart üzerinde "F8" kodu yazılıydı en son yaptığında, sorun bazen oluyor ve bilgisayarı ilk açtığımda gerçeklerşiyor. Kapatıp açtığımda bu sorun düzeliyor. Bilgisayarımı alalı daha bir ay olmadı.
  • ASUS ROG STRIX-e Gaming X 570 anakart.
  • AMD Ryzen 3950X.
  • ASUS ROG STRIX 2070s ekran kartı.
  • G.Skill LC 16 3600 16X2.
  • Samsung EVO Plus 970 1 TB.
  • ROG Thor 1200W.
  • Cooler Master Masterliquid ML 360r.
  • Seagate 2TB baracuda hard disk.
Arkadaşlar sebebini bir türlü bulamadım, aldığım yerde de bir fikri olan yok. Lütfen konudan anlayan biri bana yardımcı olabilir mi? Ya da nereden bir çözüm bulabilirim kime sorabilirim?

Çözümü buldunuz mu acaba bende de aynı problem var.

Reis aynı sorun bana da geldi. Arada bir Discord'da sorun yaratıyor. Kendi kendine kapanıyor Discord. Yavaş çalışıyor. PC'ye yeniden başlatınca düzeliyor senin gibi. Sorunun çözümünü bulabildin mi?

Çözümü buldunuz mu acaba bende de aynı problem var.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı