İşlemci bilgisayar hızını etkiler mi?

Yani PC iki slotta ki RAM'i de görüyor. Gördüğüne göre takılıdır yani.

Oyun kasmaya başladığı anda aldım bu SS'i

Hocam RAM slotlarının birini değiştirin, çıkart tak şeklinde deneyin. Çözülmezse bir raminizi çıkartın, ardından işlemi diğer raminize de yapın tekrardan bana dönüş yapınız.

Son düzenleme:
Sadece Fivem açıkken RAM kullanımı %95 oluyorsa muhtemelen sistem 8 GB'lik RAM'lerden birini görmüyor. Bu durumun pinler yamulduktan hemen sonra başlamasından dolayı benim düşüncem RAM'leri kontrol eden pinlerin zarar gördüğü yönünde.

Sadece Fivem açıkken RAM kullanımı %95 oluyorsa muhtemelen sistem 8 GB'lik RAM'lerden birini görmüyor. Bu durumun pinler yamulduktan hemen sonra başlamasından dolayı benim düşüncem RAM'leri kontrol eden pinlerin zarar gördüğü yönünde.
Ama amd arayüzden bakınca 16gb Ram gözüküyor
Oyunda kasıyorsa macunu düzgün sürememiş olabilirsin, boşta da kasıyorsa geçmiş olsun pinleri düzeltsen bile onun da kendi iç devresi vb. gibi daha ince yerler var, oralarını kırmış olabilirsin. Söyle arkadaşına.
Söylemek pek mümkün değil ama yinede sağol!!

Son düzenleme:
Ama amd arayüzden bakınca 16gb Ram gözüküyor

Söylemek pek mümkün değil ama yinede sağol!!
CPU-Z kullanarak RAM miktarına bir bakmak iyi olur. Ek olarak anlık RAM ve diğer sistem kaynaklarının kullanımını ve sıcaklıklarını MSI Afterburner kullanarak kontrol edip burada paylaşırsanız daha doğru çıkarımlarda bulunabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı