İşlemci çalışma süresi 1 hafta gözüküyor

Ben yeniden başlat demedim hocam?
Değindiğim kısım o değildi aslında, bu dediğiniz üzerine;
"Bilgisayarı kapattığınız zaman işlemci kapanmaz, Hızlı Başlat açık olduğu için öyle olur... "
"Hızlı Başlatma" ayarının çalışma şekli hakkında bilgi vermeyi amaçlamıştım.
Sistem tamamıyla kapanır fakat dosya bilgileri aynı olduğu için kapanmamış gibi düşünülür.

Değindiğim kısım o değildi aslında, bu dediğiniz üzerine;

"Hızlı Başlatma" ayarının çalışma şekli hakkında bilgi vermeyi amaçlamıştım.
Hocam dediğim şey doğru Sistemde hızlı başlat açık ise, bilgisayarı kapattığınızda aslında tam olarak kapanmayıp, sistemin o anki halini imaj dosyası olarak diske yazıyor. Tekrar açtığınızda da, o imaj dosyasını yükleyip sanki hiç kapanmamış gibi devam ediyor. Bu nedenle sıfırlanmıyordur. Yeniden başlattığınızda ise hızlı başlat devreye girmez.@psychonaut hocamız açıklamış 21 Kasım 2015'te.
Sonuç olarak yeniden başlatırsak sayaç sıfırlanıyor değil mi?
Hayır.

Hocam dediğim şey doğru Sistemde hızlı başlat açık ise, bilgisayarı kapattığınızda aslında tam olarak kapanmayıp, sistemin o anki halini imaj dosyası olarak diske yazıyor. Tekrar açtığınızda da, o imaj dosyasını yükleyip sanki hiç kapanmamış gibi devam ediyor. Bu nedenle sıfırlanmıyordur. Yeniden başlattığınızda ise hızlı başlat devreye girmez.@psychonaut hocamız açıklamış 21 Kasım 2015'te.
Dediklerinizin aksini söylediğimi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı