Hayır, doğru.Hocam yanlış kişiyi alıntıladınız herhalde.
Hayır, doğru.Hocam yanlış kişiyi alıntıladınız herhalde.
Ben yeniden başlat demedim hocam?Hayır, doğru.
Değindiğim kısım o değildi aslında, bu dediğiniz üzerine;Ben yeniden başlat demedim hocam?
"Hızlı Başlatma" ayarının çalışma şekli hakkında bilgi vermeyi amaçlamıştım."Bilgisayarı kapattığınız zaman işlemci kapanmaz, Hızlı Başlat açık olduğu için öyle olur... "
Hocam dediğim şey doğru Sistemde hızlı başlat açık ise, bilgisayarı kapattığınızda aslında tam olarak kapanmayıp, sistemin o anki halini imaj dosyası olarak diske yazıyor. Tekrar açtığınızda da, o imaj dosyasını yükleyip sanki hiç kapanmamış gibi devam ediyor. Bu nedenle sıfırlanmıyordur. Yeniden başlattığınızda ise hızlı başlat devreye girmez.@psychonaut hocamız açıklamış 21 Kasım 2015'te.Değindiğim kısım o değildi aslında, bu dediğiniz üzerine;
"Hızlı Başlatma" ayarının çalışma şekli hakkında bilgi vermeyi amaçlamıştım.
Hayır.Sonuç olarak yeniden başlatırsak sayaç sıfırlanıyor değil mi?
Evet, diğer bir yöntem ise "Hızlı Başlatma"yı devre dışı bırakmak.Sonuç olarak yeniden başlatırsak sayaç sıfırlanıyor değil mi?
Hocam biz aynı fikirdeyiz?Evet, diğer bir yöntem ise "Hızlı Başlatma"yı devre dışı bırakmak.
Dediklerinizin aksini söylediğimi düşünmüyorum.Hocam dediğim şey doğru Sistemde hızlı başlat açık ise, bilgisayarı kapattığınızda aslında tam olarak kapanmayıp, sistemin o anki halini imaj dosyası olarak diske yazıyor. Tekrar açtığınızda da, o imaj dosyasını yükleyip sanki hiç kapanmamış gibi devam ediyor. Bu nedenle sıfırlanmıyordur. Yeniden başlattığınızda ise hızlı başlat devreye girmez.@psychonaut hocamız açıklamış 21 Kasım 2015'te.
Hocam bende öyle diyordum biz aynı fikirdeyiz işte.Dediklerinizin aksini söylediğimi düşünmüyorum.
Dediklerinizin aksini söylediğimi düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.