İşlemci çalışma zamanı sıfırlanmıyor

Swinerim

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yani genelde bunu fazla kontrol eden birisi değilim ve hızlı başlatmayı kapayarak çözüldüğünü de biliyorum ancak bazen baktığımda bu sürenin sıfırlandığını görüyordum. Bugün baktığımda gece boyu süre sıfırlanmamış, bu durum normal mi? Şu an dünden beri açık gibi olduğu için 16 saat yazıyor.

Yani genelde bunu fazla kontrol eden birisi değilim ve hızlı başlatmayı kapayarak çözüldüğünü de biliyorum ancak bazen baktığımda bu sürenin sıfırlandığını görüyordum. Bugün baktığımda gece boyu süre sıfırlanmamış, bu durum normal mi? Şu an dünden beri açık gibi olduğu için 16 saat yazıyor.

Kendi kendime bir cevap buldum galiba, şimdi baktığımda Hiberfil'in aldığı 20GB'lık alanı geri verdiğini gördüm. Yüksek ihtimal Windows bilgisayarı hızlı açmak için bu sefer RAM'imi kullanmak yerine işlemcimi kapatmamayı tercih etmiş. Yalnız bu işte uzman değilim ve bu tahminim %100 kesin değildir.

Son düzenleme:
@Swinerim
Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapatıp sıfırlayabilirsiniz. Başlattan veya alt+F4 yaparak kapatma menüsüne girin Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapatın. Tekrar baktığınızda çalışma zamanı sıfırlanmış olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı