İşlemci çok ısınıyor

HUDSON_44

Femtopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
97
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba AIDA64 testi yaptığım zaman 1-2 dk sonra sistem kapanıyor. Ayrıca oyun oynarken 30-50dk sonra da kapanıyor. AIDA64 testinde 128 derece sıcaklık diyordu. Çözümü nedir?
 
Kasanız hava alıyor mu? Fanlarınızın konumu nasıl ve en son ne zaman temizlediniz? Termal macununuzu en son ne zaman yenilediniz? 128 derece gerçekten yüksek.
 
128 derece sıcaklık herhalde şu zamana kadar duyduğum en yüksek sıcaklık olabilir. İşlemcinin tamamen kullanılamaz hale gelmediğine şükretmelisin :D Kasanın hava sirkülasyonu ve işlemcinin termal macununa bir bak derim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı