İşlemci değişimi sonrası bilgisayar açılış ekranında kasma ve donma

Cengizhan DOLAK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde PC temizliği yaparken kule tipi soğutucuyu sökmekte çok zorlandım ama sonunda söktüm fakat bana pahalıya mâl oldu. Sonuç olarak işlemcinin ayaklarından bazılarını yamultmuşum, sonra da ne yaptıysam çalıştıramadım. Ben de gidip yeni bir işlemci alayım dedim kendime almışken de hem yükseltmiş olurum birazcık hem de o lanet kule tipinden kurtulmak adına sıvı soğutma aldım 240'lık. Montaj işlemi bittikten sonra bütün fanların döndüğünü ARGB fanların çalıştığını gördüm fakat monitöre bağladığımda böyle ekranda ciddi bir kasma ve takılma vardı. Bir iki kere masaüstüne gitmek için pin yazma yerine tıklamaya çalıştım ona bile mouse çok fazla takılarak gidiyordu. Bir iki kez aç kapa yapıp düzelmesini umdum. Sonra bir ekran geldi ve sıfırlama tavsiyesinde bulundu. Düzgün başlatılamıyor gibi bir yazıydı tam hatırlamıyorum.

Bunun bir sebebi var mıdır? BIOS'tan bir ayar değişikliği mi yapmam gerekiyor? Bu arada sıfırlama hala devam ediyor ve çok yavaş bir şekilde ilerliyor. Desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı