İşlemci degisimi sonrası hiçbir fark yok

Gökdeniz Aykoç

Hectopat
Daha fazla  
Eski islemcim Pentium(r) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz Windows 7 kullandigim için derecelendirme mevcuttu eski işlemcimle 5.8 alıyordum, yeni işlemcimi takınca puan 5.8 kaldı ve oyun performans bölümünden 1 sayı düştü. Aldığım işlemci Xeon X5450. 750 Ti'nin yanına iyi olabileceğini söylemişlerdi. Sebebi nedir?

Eski islemcim Pentium(r) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz Windows 7 kullandigim için derecelendirme mevcuttu eski işlemcimle 5.8 alıyordum, yeni işlemcimi takınca puan 5.8 kaldı ve oyun performans bölümünden 1 sayı düştü. Aldığım işlemci Xeon X5450. 750 Ti'nin yanına iyi olabileceğini söylemişlerdi. Sebebi nedir?

Dereceleme puanını yenileyin.

Öncelikle BIOS'u güncellendiniz mi? Xeon mikrokodları eklenmiş BIOS ile güncellenmiş olmalı. Aksi takdirde fazla ısınır ve alacağınız performansın yarısını bile alamayabilirsiniz.

Dereceleme puanını yenileyin.

2 3 kere yaptım fakat bir değisiklik yok sadece oyun performansı 1 rakam daha geldi 2 islemcininde FPS değerlerini biliyor musunuz?
Öncelikle BIOS'u güncellendiniz mi? Xeon mikrokodları eklenmiş BIOS ile güncellenmiş olmalı. Aksi takdirde fazla ısınır ve alacağınız performansın yarısını bile alamayabilirsiniz.

Evet bunu duymuştum fakat nasıl yapacağımı çözemedim yardmcı olur musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı