Montajda bir hata mı yaptım?
Hocam Asus b150m pro gaming anakarta i7 6700k işlemciyi taktım fan stok kilitlerin hepsinden çıt sesi geldi oturdu ayrıca görev yöneticisinde işlemcim 2 çekirdek görünüyor oyunda deneyeyim dedim fanlar çok hızlı dönmeye başlıyor ve fps eski işlemcimden daha düşükHangi anakarta hangi işlemciyi taktınız?
Fanın alt yüzeyi işlemciye tam temas ediyor mu? Stok fan ise, kilitlerin durumu nasıl?
İşlemci biosta 38 derece sabit gösteriyor masaüstünde de o derecelerde anlık 70 derecelere fırlıyor öyle de bir sorunum var format atmak işime yarar mı?BIOS'a girip Load optimized settings yapın. Olmazsa BIOS sıfırlamayı deneyin. İşlemci çekirdek vs durumunu BIOS'ta doğrulayın.
BIOS Sıfırlama Rehberi
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...www.technopat.net
Normalde o işlemci 4 gerçek 8 sanal çekirdek.
Yeniledim hocam anlık olarak artıyor dereceler ve işlemci kullanımıTermal macun yenilediniz mi?
Dediğiniz şeyleri yapıp haber vereceğim hocam.Arka planda çalışan uygulamalar da yapabilir. Virüs de yapar.
Arama kutusuna arka plan yazın. Arka plan uygulamalarını kapatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.