Islemci fani nasıl çıkartılabilir?

best01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu nasıl çıkacak yardim eder misiniz? Pinleri indiriyorum yine de cikmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bastırmalı metal klipsi var ancak bu yapı esasen AM4 işlemcilere çok uygun değil ve aşırı gergin kalıyor. DeepCool'un bir modeli de benzer yapıda ben sökerken montaj ayaklarının vidalarını söküyorum doğrudan siyah parça var 2 adet resimde gözüken 2'şer de vidası var.

Biz de ilk kez termal macun uygulayacağımız esnasında fanı çıkartmakta çok fazla zorlandık, fazla güç uyguladığımızı hatırlıyorum.

Çıkartmak kadar geri yerine takmakta sıkıntı. Çok dikkat etmeniz gerekiyor çünkü ben pimleri yamulttum . Sonradan tek tek cımbız ile yavaşça düzeltip yerine oturttum. O gün bu gün işlemcinin kule tipi fanını çıkartıp temizlemiyorum. Macun da sürmüyorum.

hocam vidalar çıkacak pozisyonda değil. Arkadakilere ulaşılamıyor. Arka tarafında klips var aşağı bastırıyorum ama nafile. Fanı yana dogru ilrri geri yaptığımda diger köşesinden havaya kalkiyordu ama çıkaramadım

bu gidisle vende yamultacagim cunku bi turlu çıkaramadım. Macun 3 yıllık olmasina ragmen çıkmıyor

bu gidisle vende yamultacagim cunku bi turlu çıkaramadım. Macun 3 yıllık olmasina ragmen çıkmıyor
Klipsi var gibi görünüyor.
arka tarafında klipsi var hem yukarı kaldırıp denedim hemde asagi indirip denedim ama hareket etmiyor

PC soğukken çıkarmaya çalışıyorsan eğer PC'de önce işlemciye biraz stres uygula ısınsın termal macun gevşesin sonra vakit kaybetmeden çıkarmaya çalış. .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…