Klipsi var gibi görünüyor.Arkadaşlar bu nasıl çıkacak yardim eder misiniz? Pinleri indiriyorum yine de cikmiyor.
Eki Görüntüle 2233565Eki Görüntüle 2233566Eki Görüntüle 2233567Eki Görüntüle 2233568
hocam vidalar çıkacak pozisyonda değil. Arkadakilere ulaşılamıyor. Arka tarafında klips var aşağı bastırıyorum ama nafile. Fanı yana dogru ilrri geri yaptığımda diger köşesinden havaya kalkiyordu ama çıkaramadımHocam bastırmalı metal klipsi var ancak bu yapı esasen AM4 işlemcilere çok uygun değil ve aşırı gergin kalıyor. DeepCool'un bir modeli de benzer yapıda ben sökerken montaj ayaklarının vidalarını söküyorum doğrudan siyah parça var 2 adet resimde gözüken 2'şer de vidası var.
bu gidisle vende yamultacagim cunku bi turlu çıkaramadım. Macun 3 yıllık olmasina ragmen çıkmıyorÇıkartmak kadar geri yerine takmakta sıkıntı. Çok dikkat etmeniz gerekiyor çünkü ben pimleri yamulttum. Sonradan tek tek cımbız ile yavaşça düzeltip yerine oturttum. O gün bu gün işlemcinin kule tipi fanını çıkartıp temizlemiyorum. Macun da sürmüyorum.
bu gidisle vende yamultacagim cunku bi turlu çıkaramadım. Macun 3 yıllık olmasina ragmen çıkmıyorÇıkartmak kadar geri yerine takmakta sıkıntı. Çok dikkat etmeniz gerekiyor çünkü ben pimleri yamulttum. Sonradan tek tek cımbız ile yavaşça düzeltip yerine oturttum. O gün bu gün işlemcinin kule tipi fanını çıkartıp temizlemiyorum. Macun da sürmüyorum.
arka tarafında klipsi var hem yukarı kaldırıp denedim hemde asagi indirip denedim ama hareket etmiyorKlipsi var gibi görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.