İşlemci fanı taktıktan sonra 2 adet boş jak girişi kaldı

raswayexe121

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm ben bir fan aldım Dark Freezer X127. Montajını yaptım CPU fan girişine fanı taktım fakat 2 adet böyle boş şey kaldı. Bunlar nereye takılacak RGB fanımı 1 tanesi RGB anakart desteklemiyor galiba ama diğeri ne nereye takacağım? Bilgisi olan yazabilir mi? Anakartım ASUS Prime H310M kr2.0

IMG_4814.jpeg

Arkadaşlar selamünaleyküm ben bir fan aldım Dark Freezer X127. montajını yaptım CPU fan girişine fanı taktım fakat 2 adet böyle boş şey kaldı. Bunlar nereye takılacak RGB fanımı 1 tanesi RGB anakart desteklemiyor galiba ama diğeri ne nereye takacağım? Bilgisi olan yazabilir mi? Anakartım ASUS Prime H310M kr2.0

Eki Görüntüle 2242436

Erkek adam malzeme arttırır.

Arkadaşlar selamünaleyküm ben bir fan aldım Dark Freezer X127. montajını yaptım CPU fan girişine fanı taktım fakat 2 adet böyle boş şey kaldı. Bunlar nereye takılacak RGB fanımı 1 tanesi RGB anakart desteklemiyor galiba ama diğeri ne nereye takacağım? Bilgisi olan yazabilir mi? Anakartım ASUS Prime H310M kr2.0

Eki Görüntüle 2242436

Büyük olan güç kaynağına küçük olan anakarta ikisi bitişik ise ek güç kablosu olabilir ama ikisi ayrı ise küçük olan RGB içindir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı