İşlemci fanı taktıktan sonra 2 adet boş jak girişi kaldı

raswayexe121

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm ben bir fan aldım Dark Freezer X127. Montajını yaptım CPU fan girişine fanı taktım fakat 2 adet böyle boş şey kaldı. Bunlar nereye takılacak RGB fanımı 1 tanesi RGB anakart desteklemiyor galiba ama diğeri ne nereye takacağım? Bilgisi olan yazabilir mi? Anakartım ASUS Prime H310M kr2.0

IMG_4814.jpeg

Anakartta yer olmayanlar için konmuş o büyük başlık ekleme yapılsın diye sen sadece CPU girişine tak PWM fanı badka bir şeye gerek yok.

Bunu eklemeyi unutmuşum bu arkadasin dediği gibi bence de. Herkesin anakartında yer olmayabiliyor ya da sorun olabiliyor onun yerine yedek ek olarak 3 giriş ve direkt güç kaynağına direkt bağlanan Molex kablosu koymuşlar. O kabloları bağla sarkmasın kötü goruntu.

Yani CPU fan takacağım başka bir şey yok, peki RGB kıntrolcüsü değil de otomatik kendi RGB çalışır mı?

Çalışır.

Hocam o ARGB başlıkla Molex bağlıysa sadece ışık yakmak için kullanırsın ama fotoğraf ta yine net değil klipsi çıkarıp iyice ayırsana 🙂
Dostum taktım ışık yanmadı bence onu bağlamamız gerek ama hala anlamadım

Hocam o ARGB başlıkla Molex bağlıysa sadece ışık yakmak için kullanırsın ama fotoğraf ta yine net değil klipsi çıkarıp iyice ayırsana 🙂
IMG_4820.jpeg

Bunu eklemeyi unutmuşum bu arkadasin dediği gibi bence de. Herkesin anakartında yer olmayabiliyor ya da sorun olabiliyor onun yerine yedek ek olarak 3 giriş ve direkt güç kaynağına direkt bağlanan Molex kablosu koymuşlar. O kabloları bağla sarkmasın kötü goruntu.

Çalışır.
Çalışmadı reis rgb napıcam şimdi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı