İşlemci fanından ses gelmesi normal mi?

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bugün PC'de oyun oynuyordum ve CPU fanının sanki sesli çalışıştığını fark ettim bu normal mi? Video attım oradan da bakabilirsiniz. Bir de bende sistemde sadece kasanın önünde 3 fan var üstde 2 arkada 1 yer boş ondan olabilir mi? Oralara fan takarsam düzelir mi?
Bu oyundaki hali:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu boştaki hali:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Herkese merhaba, bugün PC'de oyun oynuyordum ve CPU fanının sanki sesli çalışıştığını fark ettim bu normal mi? Video attım oradan da bakabilirsiniz. Bir de bende sistemde sadece kasanın önünde 3 fan var üstde 2 arkada 1 yer boş ondan olabilir mi? Oralara fan takarsam düzelir mi?
Bu oyundaki hali:

Bu boştaki hali:

Bu normaldir hocam.

Bu normaldir hocam.
Aralarında neredeyse hiç fark yok. Ama sesli çalışsada zaten bir sorun olmaz.
Hocam o tısss diye daha hızlı dönünce bi garip geldi. Korktum bir şey ölüm mü diye. Birde Battlefield 2042 high ayarlarda işlemci 75-80 FPS normal mi 64v64 de.

Fan hızı düşmez hocam ama illa düşsün derseniz biostan manuel kısabilirsiniz eğer işlemci ısınmıyorsa.
Zararı yoksa benim için sorun yok hocam.

Hocam o tısss diye daha hızlı dönünce bir garip geldi. Korktum bir şey ölüm mü diye. Bir de Battlefield 2042 high ayarlarda işlemci 75-80 FPS normal mi 64V64 de.

Zararı yoksa benim için sorun yok hocam.

Bilgisayar özelliklerini bilemediğim için pek bir şey diyemem FPS'e fakat bence ideal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı