İyi günler, bildiğiniz üzere CoD Warzone çıktı. Çoğu kişi tarafından çok beğenildi, ben de denedim, oyunu beğendim ancak FPS sıkıntısı çekiyorum. Can You Run It'den PC oyunu kaldırır mı diye test ettiğim de minimum gereksinimler de işlemci hariç her şeyin kaldırdığını gördüm. Dediğim gibi oyunda 40-50 FPS alıyorum min ayarlarda Can You Run It sitesine güvenip yeni işlemci aldığımda bu FPS 40-50'den 60'lara kadar çıkar mı ya da gözle görülür bir fark yaratır mı? Ekstra olarak benim ana kartım eski soket tipi yani AM3+ işlemcileri destekliyor, o yüzden alacağım yeni işlemci de AM3+ olacak ancak benim şu an da kullandığım işlemciden çok daha iyi olacak, dediğim gibi eğer yeni alacağım AM3+ işlemci FPS konusunda beni rahatlatacaksa alacağım ancak derseniz ki o kadar bir fark yaratmaz, o zaman Anakart+RAM+İşlemci 3'lüsünü bir arada değiştirip yeni nesle geçmem daha mı mantıklı olur?
Not: RAM ve Anakartta bir hayli eski parçalar, bunu da belirtmek isterim. Yeni alacağım işlemci AM3+ soket olup ne kadar yeni olsa da bu iki parça eski, büyük ihtimalle RAM'in de MHz hızı falan düşüktür, onu da ekleyerek yeni alacağım işlemcinin etkisi ne kadar olacak bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi?
Not: RAM ve Anakartta bir hayli eski parçalar, bunu da belirtmek isterim. Yeni alacağım işlemci AM3+ soket olup ne kadar yeni olsa da bu iki parça eski, büyük ihtimalle RAM'in de MHz hızı falan düşüktür, onu da ekleyerek yeni alacağım işlemcinin etkisi ne kadar olacak bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi?