İşlemci FPS'e ne kadar etki eder ?

Senin işlemcin eski bir model daha çok ısınıyor daha az performans veriyor ama bu işlemci Ryzen 2600'ün müadili gibi düşün yani 2.nesil bir işlemci ve çok daha verimli farkını araştırabilirsiniz, RAM'de frekans (MHz) değerinin yüksek, CL değerinin düşük olması Ryzen işlemcileri ile daha uyumlu çalışmasını sağlıyor ve daha çok performans anlamına geliyor.

Senin işlemcin eski bir model daha çok ısınıyor daha az performans veriyor ama bu işlemci Ryzen 2600'ün müadili gibi düşün yani 2.nesil bir işlemci ve çok daha verimli farkını araştırabilirsiniz, RAM'de frekans (MHz) değerinin yüksek, CL değerinin düşük olması Ryzen işlemcileri ile daha uyumlu çalışmasını sağlıyor ve daha çok performans anlamına geliyor.
Hocam seni biraz yoruyorum kusura bakma ama o zaman az çok bilgin varsa senin bu 3 önerdiğin parça Warzone'da FPS'i rahatlatıcaksa direk bu parçaları alayım mı yoksa piyasada daha iyi parçalar varsa onlarada göz atiyim mi ?

FPS konusunda bilemiyorum elbette etki eder ama ekran kartını da upgrade yapsan fena olmaz.
Kesin bir şey söyleyemem tamamıyla rahatlatır diye ama dediğim gibi illaki etkisi olur 10-20 FPS.

FPS konusunda bilemiyorum elbette etki eder ama ekran kartını da upgrade yapsan fena olmaz.
Kesin bir şey söyleyemem tamamıyla rahatlatır diye ama dediğim gibi illaki etkisi olur 10-20 FPS.
Ekran kartı biraz tuzlu olduğu için şimdilik bunla idare ediyim hem uyum sıkıntısı yok o zaman bu 3 parçayı değiştiriyorum. Dediğim gibi sizi bu önerdiğiniz 3 parça iyimidir yoksa yine de bi sitelerde bu fiyat ortalamasındaki diğer parçalarada bi bakiyim mi ? Yoksa direkt bunları alıcağım.

@Silinen üye O zaman Anakart + RAM + İşlemci 3'ünü de değiştiriceğim ortalam ne kadar fiyat çıkar bilginiz var mı? 1500TL'ye alacağım 3 parça beni FPS anlamında rahatlatır mı?

Kesin bir şey söyliyemem çünkü ekran kartınız yetersiz kalabilir.
Sistemin performansı sistemdeki en kötü parça kadardır.
Ekran kartı biraz tuzlu olduğu için şimdilik bunla idare ediyim hem uyum sıkıntısı yok o zaman bu 3 parçayı değiştiriyorum. Dediğim gibi sizi bu önerdiğiniz 3 parça iyimidir yoksa yine de bi sitelerde bu fiyat ortalamasındaki diğer parçalarada bi bakiyim mi ? Yoksa direkt bunları alıcağım.
Şuan o parçaları kullanmaktayım gayet menunum. İmzamdan bakabilirsiniz.

Kesin bir şey söyliyemem çünkü ekran kartınız yetersiz kalabilir.
Sistemin performansı sistemdeki en kötü parça kadardır.

Şuan o parçaları kullanmaktayım gayet menunum.
O zaman bu 3 parçayı satın alayım elime sonra para geçtiğin de ekran kartınıda yükseltirim bildiğiniz güzel bir ekran kartı var mı çok yüksek fiyatı olmayan?

MSI Afterburner ile oyun sırasında hangi parça ne kadar kullanıyor onu öğrenmemiz lazım kesin bir şey demek için.
O zaman bu 3 parçayı satın alayım elime sonra para geçtiğin de ekran kartınıda yükseltirim bildiğiniz güzel bir ekran kartı var mı çok yüksek fiyatı olmayan?
GTX 1650S alınabilir. RX580 de olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı