İşlemci günlerdir çalışıyor

• Konuyu başlatan woax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 9.993
Hızlı başlatmayı aç seçeneğinin işaretini kaldır kaydet.

s1.PNG

s2.PNG

@Silinen üye Bu sorun Hızlı Başlatma yüzünden olur. Hızlı Başlatma açık olduğu için işlemcin tam olarak uyumaz, her an çalışmak için tetiktedir. O yüzden böyle günlerce çalıştığı görülebilir Windows'ta.

İyi de bu çözüm gerçekten de kapanmayan bilgisayarlar için geçerli. Arkadaşın fanları bilgisayar kapalıyken dönmüyor herhalde? Dönse söylerdi. Burada sadece işlemci çalışma süresi bugu söz konusu :)

Ve yukarıdakini uygulayınca çözüyor aynı sorun bende de vardı tecrübeyle sabit.

@Silinen üye Bu sorun Hızlı Başlatma yüzünden olur. Hızlı Başlatma açık olduğu için işlemcin tam olarak uyumaz, her an çalışmak için tetiktedir. O yüzden böyle günlerce çalıştığı görülebilir Windows'ta.

Yane işlemcime bilgisayarıma bir zararı yoksa kalabilir. SSD mevcut bu arada bilgisayarımda. Bu özelliği çok ihtiyacım yok. Güç seçeneklerinde dediğiniz ayar yok bende. CMD kısmına gireceğim bir kod varsa söylebilirisiniz.
ve yukarıdakini uygulayınca çözüyor aynı sorun bende de vardı tecrübeyle sabit.
Hocam dediğiniz şey yok bende baktım da.

1586565441883.png

Yane işlemcime bilgisayarıma bir zararı yoksa kalabilir. SSD mevcut bu arada bilgisayarımda. Bu özelliği çok ihtiyacım yok. Güç seçeneklerinde dediğiniz ayar yok bende. CMD kısmına gireceğim bir kod varsa söylebilirisiniz.

Hocam dediğiniz şey yok bende baktım da.

Eki Görüntüle 532878
Kafana takılırsa bios ekranına girip fast boot'u disabled yapman yeterli hocam.

Yazılımsal bir bug büyük ihtimalle. PC´nize electric gitmiyorsa CPU´nuz da çalışıyor olamaz.

Evet dün gece kapatmıştım PSU'yu arkadan ona rağmen böyle.
Kafana takılırsa bios ekranına girip fast boot'u disabled yapman yeterli hocam.
Hocam birde ben bilgisayarı kapatınca mouse ve kulaklık ışığı yanmaya devam ediyor neden acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı