İşlemci Yüksek Frekansta Çalışıyor

ahmetongl

Decapat
Dengeli modda kullanmaktayım sistemimi ancak her zaman 3 GHz'lerde dolanıyor, bu yüzden de fazla ısınıyor. Bunun ayarı var mı? Mesela işlemci yükte değilken düşük frekansta çalışsın gibi. İlla ki vardır ancak ben bilmiyorumdur. BIOS'tan vs. ayar varsa yazar mısınız? Sistem 2.5 aylık hep aynı sorun var ve daha çare bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Macunu 9 Temmuz'da Hepsiburada üzerinden sipariş verdim maşallah ki 16 Temmuz tarihinde Aras Kargo aracılığı ile teslim edileceği yazıyor. Halbuki aynı tarih siparişi ile başka bir ürünü Yurtiçi Kargo ile 2 gün içerisinde edindim. Ürünü uygulayınca ileti yazacağım.

Şu makaleye bir göz geçirin. Denedim ve hakikaten de işlemciye zayıf ama anlık sinyal yollayan ölçme programları açık iken frekans dalgalanmasına sebebiyet veriyor. Sadece CPU-Z programı açık durumda ve 1-2 dakika hiç işlem yapmadan bir gözlemle bakalım.

Macunu 9 Temmuz'da Hepsiburada üzerinden sipariş verdim maşallah ki 16 Temmuz tarihinde Aras Kargo aracılığı ile teslim edileceği yazıyor. Halbuki aynı tarih siparişi ile başka bir ürünü Yurtiçi Kargo ile 2 gün içerisinde edindim. Ürünü uygulayınca ileti yazacağım.

Şu makaleye bir göz geçirin. Denedim ve hakikaten de işlemciye zayıf ama anlık sinyal yollayan ölçme programları açık iken frekans dalgalanmasına sebebiyet veriyor. Sadece CPU-Z programı açık durumda ve 1-2 dakika hiç işlem yapmadan bir gözlemle bakalım.

Bu son attığınız şeyi mi uygulayayım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı