İşlemci günlerdir çalışıyor

• Konuyu başlatan woax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 9.994
Benim 3 senedir kullandığım PC'de öyle sürekli işlemci çalışıyor gözüküyor PC kapalı olsa dahi, klavye ve mouse tıklayınca ışıkları yanmaya başlıyor.

Evet dün gece kapatmıştım PSU'yu arkadan ona rağmen böyle.

Hocam bir de ben bilgisayarı kapatınca mouse ve kulaklık ışığı yanmaya devam ediyor neden acaba?

PSU'yu kapatınca ışıklarda söner. Bilgisayar kapalı olsa bile PSU birazda olsa güç çekmekte ve o güç o ışıkları yakıyor. PSU kapatmaı unutma.

Bilgisayar kapandığında işlemci fast boot yapmak için tetikte bekler ve bu, çalışma süresine yansır. Eğer fast boot ayarını kapatırsanız veya bilgisayarı kapattıktan sonra elektriğini keserseniz bilgisayar açıldığında o süre sıfırlanacaktır. Ben düzensiz elektrik akımı olan bir yerde oturuyorum diye her bilgisayarı kapatışımda gücünü keserim ve işlemcinin çalışma süresi bilgisayarı açtığım süreyle aynı olur, bug veya yeniden başlatma gibi bir durum söz konusu değil.
ss256.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı