İşlemci hız limiti nasıl olmalı?

Daha fazla  
RAM
8GB Twinmos DDR3 1600Mhz + 4GB Crucial DDR3 1600Mhz
SSD veya HDD modeli
256GB, 240GB SSD(ler)
Ekran kartı
AMD Radeon RX 550
Anakart
HUANANZI H61M-VH
İşlemci
Intel Core i5-3470
Merhaba, herkes iyi gün geçiriyordur.
Bugün yeni bir anakart satın aldım, ve bilgisayarı kurduktan sonra Windows'ta işlemcinin gerekenden daha az hızda ve limitli kullanımda olduğunu fark ettim. ThrottleStop denedim işe yaramadı, HWiNFO ile bakınca hızın %50'si kullanılıyor sadece.

İşlemci 3.20 yerine 1.60 ve %60 gibi üstlerde kullanılabilir olmasına rağmen %50 kalıyor sadece.
BIOS'ta EIST, Turbo Mode vs. açık.

Dosya Ekleri

• Taskmgr_mP2qhBYWJB.png
    Taskmgr_mP2qhBYWJB.png
    40 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç yönetiminden yüksek performansa aldınız mı?

ya da windowsta arama kısmına msconfig yazın açın uygulamayı, önyükleme kısmına gelin ve gelişmiş seçeneklere tıklayın ve oranın SS ini bana atın.

Merhaba, herkes iyi gün geçiriyordur.
Bugün yeni bir anakart satın aldım, ve bilgisayarı kurduktan sonra Windows'ta işlemcinin gerekenden daha az hızda ve limitli kullanımda olduğunu fark ettim. ThrottleStop denedim işe yaramadı, HWiNFO ile bakınca hızın %50'si kullanılıyor sadece.

İşlemci 3.20 yerine 1.60 ve %60 gibi üstlerde kullanılabilir olmasına rağmen %50 kalıyor sadece.
BIOS'ta eıst, Turbo mode vs. açık.

Anakartın üretici sitesinden gerekli olan sürücülerin yüklü olduğundan emin olun ve BIOS Update kontrol edin varsa yeni sürüm yükleyip deneyin.

Anakartın üretici sitesinden gerekli olan sürücülerin yüklü olduğundan emin olun ve BIOS Update kontrol edin varsa yeni sürüm yükleyip deneyin.
Zaten BIOS güncel sürücüler ile beraber.

Güç yönetiminden yüksek performansa aldınız mı?

ya da windowsta arama kısmına msconfig yazın açın uygulamayı, önyükleme kısmına gelin ve gelişmiş seçeneklere tıklayın ve oranın SS ini bana atın.
1748317370439.png
1748317332669.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı