İşlemci için 95 derece normal mi?

Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 2600 işlemcimin havaların ısınmasıyla baraber 1 yılı geçen termal macunumu yenilemek istedim. Yeniledikten sonra MSI Afterburner uygulamasını yükleyerek işlemci sıcaklığıma bakmak istedim ama daha 20 dk Valorant oynamam rağmen işlemci sıcaklığımın 95 derece olduğunu gördüm. Abim daha iyi anladığı için ona sorduğumda havalar sıcak ondandır dedi baştan savma ama bence normal değil size sormak istedim. Termal macunun resmini de alta koyuyorum. Şimididen teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hava nasıl bir sıcaktaymışta 65W'lık işlemci 95 dereceleri çok rahat görüyormuş. Macun sürerken baloncuk kalmış olabilir. Ya da eski bir macun kullanmışda olabilirsiniz. Macunun w/k değerini etkileyebiliyor. Son ihtimalde çakma MX-4 macun kullanıyor olabilirsiniz.

Hava nasıl bir sıcaktaymışta 65W'lık işlemci 95 dereceleri çok rahat görüyormuş. Macun sürerken baloncuk kalmış olabilir. Ya da eski bir macun kullanmışda olabilirsiniz. Macunun w/k değerini etkileyebiliyor. Son ihtimalde çakma MX-4 macun kullanıyor olabilirsiniz.

Çakma bile olsa bildiğiniz boşta 95 derece. Daha oyun açılmamış bile. Aşırı yüksek. Hemde çok aşırı. Muhtemelen soğutucu temas etmiyor.

Termal macunlarımı değiştireli benimde bir kaç ay oldu. Her ne kadar laptopta olsa bende de aşağı yukarı aynı dereceler var, arkadaşım Valorant kaynaklı olabileceğini söyledi başka oyunlarda da denemelisin.

Çakma bile olsa bildiğiniz boşta 95 derece. Daha oyun açılmamış bile. Aşırı yüksek. Hemde çok aşırı. Muhtemelen soğutucu temas etmiyor.

Müşterilerimden biri bana bir MX-4 macun getirmişti. O kadar çakmaydı ki sulandırılmış çimento gibi görünüyordu. Bayağı MX-4 çakması dolu piyasada bazılarını beton yapmak için kullanabiliyoruz. 95 derece görsem şaşırmam bu sebeple.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı