İşlemci için 95 derece normal mi?

Pek normal gibi gelmedi hocam. Soğutucunuz stok soğutucu mu? Ve soğutucunuzun jelatini sökülmüş mü?

Kral stok soğutucu jelatini sökük

Abin üvey mi 😂? Normal değil bu sıcaklık

Abin üvey mi 😂? Normal değil bu sıcaklık.
Yok kral öz abim😄

Oyuna girmeden 95 derece fazla. İşlemci soğutucu iyi temas etmiyor olabilir. Ya da mesh olmayan bir kasa kullanıyorsanız ondan olabilir.
yok kral mesh kasa kullanmıyorum işlemci bu kadar ısınmıyodu normalde de işte termal macun yanlış sürdüm heralde ama x yaparak sürüdüm hafif dağıtım aslında

Soğutma bloğunu tam oturtamamışsındır ya da termal macun dandik.
reis macun gecen sene aldım tarihi geçmiş olabilir mi acaba ilk alıp sürdüğümde böyle değildi

Son düzenleme:

Yok kral öz abim😄

Yok kral mesh kasa kullanmıyorum işlemci bu kadar ısınmıyordu normalde de işte termal macun yanlış sürdüm herhalde ama X yaparak sürüdüm hafif dağıtım aslında

O zaman ya macun çimento ya da soğutucu tam oturmadı. Tekrar söküp yeni bir macunla yenileyip takın. Önerim.

Yok kral öz abim😄

Yok kral mesh kasa kullanmıyorum işlemci bu kadar ısınmıyordu normalde de işte termal macun yanlış sürdüm herhalde ama X yaparak sürüdüm hafif dağıtım aslında

Reis macun gecen sene aldım tarihi geçmiş olabilir mi acaba ilk alıp sürdüğümde böyle değildi

Sürülmesi yapısından dolayı kolay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı