İşlemci için 95 derece normal mi?

Hava nasıl bir sıcaktaymışta 65W'lık işlemci 95 dereceleri çok rahat görüyormuş. Macun sürerken baloncuk kalmış olabilir. Ya da eski bir macun kullanmışda olabilirsiniz. Macunun w/k değerini etkileyebiliyor. Son ihtimalde çakma MX-4 macun kullanıyor olabilirsiniz.

Çakma bile olsa bildiğiniz boşta 95 derece. Daha oyun açılmamış bile. Aşırı yüksek. Hemde çok aşırı. Muhtemelen soğutucu temas etmiyor.

Termal macun orijinal mi?

Termal macunlarımı değiştireli benimde bir kaç ay oldu. Her ne kadar laptopta olsa bende de aşağı yukarı aynı dereceler var, arkadaşım Valorant kaynaklı olabileceğini söyledi başka oyunlarda da denemelisin.

Yüzde 44 kullanımda imkansız hocam.

Çakma bile olsa bildiğiniz boşta 95 derece. Daha oyun açılmamış bile. Aşırı yüksek. Hemde çok aşırı. Muhtemelen soğutucu temas etmiyor.

Müşterilerimden biri bana bir MX-4 macun getirmişti. O kadar çakmaydı ki sulandırılmış çimento gibi görünüyordu. Bayağı MX-4 çakması dolu piyasada bazılarını beton yapmak için kullanabiliyoruz. 95 derece görsem şaşırmam bu sebeple.

Benim i5 2500 bu kadar ısınmıyor. Stok soğutucu ancak 2 tane fan taktım 98'den 70'lere düştü. Altın rengi berbat termal macun ve stok fan var.
Alan meselesi, masaüstü işlemcilerle laptop işlemcileri bir olmuyor ve bu değerleri oyun açıkken aldığımı belirtmeyi unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…