helxot Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2025 #1 Merhaba. İşlemci için satın aldığım Arctic MX-4 termal macunu, ekran kartının da macununu yenilemek amacıyla kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Merhaba. İşlemci için satın aldığım Arctic MX-4 termal macunu, ekran kartının da macununu yenilemek amacıyla kullanabilir miyim?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Evet kullanılabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 676 Çözümler 2 4 Mart 2025 #3 helxot dedi: Merhaba. İşlemci için satın aldığım Arctic MX-4 termal macunu, ekran kartının da macununu yenilemek amacıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının garantisi duruyor mu? Duruyorsa içini sakın ola açmayın. Evet kullanılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
helxot dedi: Merhaba. İşlemci için satın aldığım Arctic MX-4 termal macunu, ekran kartının da macununu yenilemek amacıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının garantisi duruyor mu? Duruyorsa içini sakın ola açmayın. Evet kullanılabilir.
mustafaHD Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 helxot dedi: Merhaba. İşlemci için satın aldığım Arctic MX-4 termal macunu, ekran kartının da macununu yenilemek amacıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım memnunum MX-4 kullandım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
helxot dedi: Merhaba. İşlemci için satın aldığım Arctic MX-4 termal macunu, ekran kartının da macununu yenilemek amacıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım memnunum MX-4 kullandım.
KS KS helxot Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2025 #5 Ayturan dedi: Evet kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. wreksia dedi: Ekran kartının garantisi duruyor mu? Duruyorsa içini sakın ola açmayın. Evet kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı epey eskidi artık hocam, 2019 sonunda topladığım bir bilgisayar. Son demlerini yaşıyor artık garanti kapsamında değil ne yazık ki. Teşekkür ederim. mustafaHD dedi: Ben kullandım memnunum MX-4 kullandım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Ayturan dedi: Evet kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. wreksia dedi: Ekran kartının garantisi duruyor mu? Duruyorsa içini sakın ola açmayın. Evet kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı epey eskidi artık hocam, 2019 sonunda topladığım bir bilgisayar. Son demlerini yaşıyor artık garanti kapsamında değil ne yazık ki. Teşekkür ederim. mustafaHD dedi: Ben kullandım memnunum MX-4 kullandım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum.