İşlemci ısınması FPS düşmesi yaşatır mı?

Yagiz3461

Hectopat
Arkadaşlar işlemcime 2 senedir termal macun uygulamadım. Arkadaşlar bana MX-4 termal macun alıp sürmemi söyledi. CS:GO, GTA V, RDR2, Valorant gibi oyunlarda sürekli donma, takılma, FPS düşmesi yaşıyorum. En son GTA V oynadığımda işlemcinin 95 dereceye kadar çıktığını gördüm. Sorun kesin bu mudur? Macun sürmem yeterli olur mu? Pek bilinçli değilim bu konularda o yüzden soruyorum arkadaşlar.

RX 570 4 GB.
i7-4770
8 GB tek kanal DDR3 RAM.

Evet fps düşmesi yaşatabilir,drop sorunları gibi sorunlar yaşatabiliyor. İşlemcinin 55-75 derece arasında olması kullanımını daha verimli bir hale getirir.

Arkadaşlar işlemcime 2 senedir termal macun uygulamadım. Arkadaşlar bana MX-4 termal macun alıp sürmemi söyledi. CS:GO, GTA V, RDR2, Valorant gibi oyunlarda sürekli donma, takılma, FPS düşmesi yaşıyorum. En son GTA V oynadığımda işlemcinin 95 dereceye kadar çıktığını gördüm. Sorun kesin bu mudur? Macun sürmem yeterli olur mu? Pek bilinçli değilim bu konularda o yüzden soruyorum arkadaşlar.

RX 570 4 GB.
i7-4770
8 GB tek kanal DDR3 RAM.
Evet, ısınma fps i düşürür, 85 derece üstü soruna yol açabilir dikkat edilmeli:

RX 570 4 GB.
i7-4770
8 GB tek kanal DDR3 RAM.

Evet termal macun sürmeniz lazım ama bilen birinin sürmesi iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı