İşlemci kullanım oranınız ne kadar?

Martini Henry

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
1.894
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Balıkesir
Şu an Gaming laptopta yalnızca Google Chrome açık. İşlemci kullanım oranı ise %22'lerde seyrediyor ve bunun %18'i System denen bir işleme ait. Bu kullanım oranı normal mi? Sizin CPU kullanım değerleriniz ne kadar? Geçen güvenilir olarak anılan 2 siteden crack yüklediğim için ister istemez şüphe oluşuyor.
 
Sistemde AutoCAD yüklü olduğu için arka planda Autodesk yazılımları çalışıyor, ek olarak MUX Switch'den kapatmış olsam da NVIDIA'nın yazılımları ve Armoury Crate arka planda aktif. Ancak işlemci kullanım oranı Windows kurulumunuz ile de bir miktar alakalı. Ben hibit ile birçok gereksiz Windows uygulamasını kaldırdım ve tüketim oranı ciddi oranda düştü.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    298,4 KB · Görüntüleme: 15
Devam et böyle düşünmeye.
Evet öyle düşünmeye devam edeceğim. Bu herifler sence insanların bilgilerini çalmak için mi yapıyorlar bu işi? CC gibi işler varken çok uzun uğraşlar ile buna mı uğraşacaklar? İnsanlar bunu ideoloji edinmişler, her şeyi sorgulamadan komik yorumlarla yorumlamayın. Biraz crack yapanların hayatını okumaya çalışırsan veya birkaç forum sitelerine bakarsan neye kafa yorduklarını anlayabilirsin.
 
Artı -1 Eksi

Yeni konular

Geri
Yukarı