Hepsinin yüksek olmasını tercih ediyoruzArkadaşlar sanırım bu söylediklerinizi sormamış. Anladığım kadarıyla hangisi daha iyi olursa bu yüzde daha düşük kalır demek istemiş. Ya da ben mi yanlış anladım?
Nasıl bir program ? Programın 32/64 olması önemli değil, aynı miktarda işlem yapılıyor.Bilgilendirme için teşekkürler bir sorum daha olacak elimde 8700k intel işlemci var ve bununla bir programdan bir sürü açmak gerekiyor ve %100 oluyor bu sorunu çözmek için çekirdek sayısı fazla olduğundan amd ryzen 3900x e geçmeyi düşünüyorum. Sizde işlemci kullanımı düşer mi program 32 bit
Arkadaşlar sanırım bu söylediklerinizi sormamış. Anladığım kadarıyla hangisi daha iyi olursa bu yüzde daha düşük kalır demek istemiş. Ya da ben mi yanlış anladım?
Aslında düşük sistem gereksinimleri isteyen bir oyun sadece işlemci ve ram kısmından problem yaratıyor bana ram 16 idi 32 yaparak o işi çözdüm ancak işlemci işine halen bakıyorumHepsinin yüksek olmasını tercih ediyoruz
Nasıl bir program ? Programın 32/64 olması önemli değil, aynı miktarda işlem yapılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.