İşlemci kullanım yüzdesi neye göre değişir?

Evet aslında sizin anladığınız gibi sormuştum ancak yinede extra bilgi almaktan zarar gelmez :)

Aslında düşük sistem gereksinimleri isteyen bir oyun sadece işlemci ve ram kısmından problem yaratıyor bana ram 16 idi 32 yaparak o işi çözdüm ancak işlemci işine halen bakıyorum
Düşük sistem gereksinimi isteyen bir oyun nasıl 16GB RAM yer sorusunun cevabını bulamıyorum...

Yazmayı unutmuş olabilirim 15 tane açıyorum :) tanesi 1 gb ram yiyor ortalama ve 8700k ile ortalama %5-%10 arası işlemci yiyor
Çok fazla incelemedim ama, performansları yukarı aşağı aynı, çok fazla etkilemeyecek, biraz gereksiz masraf olacak gibi düşünüyorum. O konuda daha önce ikisini de teste sokmuş birini bulmak gerek.
Saniyede 100 yerine 101 işlem yaptırmak bilgisayara, fazla da etkilemiyor performans olarak.

Çok fazla incelemedim ama, performansları yukarı aşağı aynı, çok fazla etkilemeyecek, biraz gereksiz masraf olacak gibi düşünüyorum. O konuda daha önce ikisini de teste sokmuş birini bulmak gerek.
Saniyede 100 yerine 101 işlem yaptırmak bilgisayara, fazla da etkilemiyor performans olarak.
Şöyle bir sıkıntı var işlemci %100 olduğunda hata verip kapanıyor bunu çözsem yeterli onun dışında zaten 2. bilgisayar olarak topluyorum. ana bilgisayarın boşa çıkması açısından o yüzden zaten alacağım performans farkı olmasa bile

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı