Lütfen işlemci ve soğutucu (Hava veya sıvı) modelini belirtebilirseniz daha detaylı inceleyebiliriz belki.Merhaba arkadaşlar herkese cümleten iyi akşamlar. Bu Core Temp uygulamasını yeni indirdim PC sıcaklığını falan ölçmek için. Oyundan 20 dakikadır çıktım bilgisayar boşta ve durum bu şekilde. Sizce normal midir?
Hocam laptop bilgisayar. Intel core i7-13700H işlemciye sahip.Lütfen işlemci ve soğutucu (Hava veya sıvı) modelini belirtebilirseniz daha detaylı inceleyebiliriz belki.
Şuanda antivirüs programında tarama gidiyor ona rağmen %32. Boşta olunca %5 10 arası değişiyor. Sadece çok merak ettiğim şey şu paylaştığım fotoğrafta görüldüğü gibi 2 ci çekirdek 89 derece niye boştayken okadar yüksek? Normalmidir?Çektiği watt'a bakınca normal görünüyor. Arka planda hiçbir program çalışmazken görev yöneticisinden performans kısmına gelince cpu %kaç kullanımda?
Performans çekirdeğidir anlık görmüştür. 11 ay olmuş zaten bakım gerekiyor yavaştan.Şuanda antivirüs programında tarama gidiyor ona rağmen %32. Boşta olunca %5 10 arası değişiyor. Sadece çok merak ettiğim şey şu paylaştığım fotoğrafta görüldüğü gibi 2 ci çekirdek 89 derece niye boştayken okadar yüksek? Normalmidir?
Son bi sorum var hocam 1 ay falandır bilgisayarı sadece harici ekran kartında kullanıyorum. Bugün dedim geçireyim gerekince dahiliyi gerekincede hariciyi kullansın. Hybrid moda aldıktan beridir masaüstünde programa girip çıkınca sanki pc kasıyormuş gibi hissediyorum. Neyden kaynaklanır?Performans çekirdeğidir anlık görmüştür. 11 ay olmuş zaten bakım gerekiyor yavaştan.
Hybrid modda yapabiliyor bazen. haricide kullanıyorum ben de.Son bi sorum var hocam 1 ay falandır bilgisayarı sadece harici ekran kartında kullanıyorum. Bugün dedim geçireyim gerekince dahiliyi gerekincede hariciyi kullansın. Hybrid moda aldıktan beridir masaüstünde programa girip çıkınca sanki pc kasıyormuş gibi hissediyorum. Neyden kaynaklanır?
Ben sürekli discretede kullanmanın dahili ekran kartına zararı olur diye çekiniyorum, kullanılmıyor ya hani.Hybrid modda yapabiliyor bazen. haricide kullanıyorum ben de.
Hiçbir zararı olmaz.Ben sürekli discretede kullanmanın dahili ekran kartına zararı olur diye çekiniyorum, kullanılmıyor ya hani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.